Hozzávalók
1 nyúl (a lábait levágtam)
6-8 gerezd fokhagyma
só
bacon
Elkészítés
- A nyulat megtűzdeljük a fokhagymával és egy éjszakán át hűtőben pihentetjük
- Másnap teszünk a belsejébe 2-3 szelet bacont, a külső oldalát pedig befedjük vele és sütőzacskóban előmelegített sütőben 200 fokon megsütjük (kb 1 óra alatt elkészül)
Tisztelt Szerkesztő!
VálaszTörlésA színvonalas bejegyzései felkeltették az érdeklődésünket. Megköszönném ha kapcsolatfelvétel céljából elküldené az e-mail elérhetőségét a kzsolt@innofield.hu címre.
Az együttműködését előre is köszönöm.
Üdvözlettel:
Kovács Zsolt, Projektvezető
iNNOField Kft
Szia! Nézz be hozzám egy díjért, ha van kedved! ;-)
VálaszTörléshttp://www.gyzsuzska.blogspot.hu/2014/07/dijat-kaptam.html