2013. július 2., kedd

Fokhagymás nyúlsült bacon köntösben

 Nagyon egyszerű étel, ám annál finomabb.


Hozzávalók
1 nyúl (a lábait levágtam)
6-8 gerezd fokhagyma

bacon

Elkészítés

  1. A nyulat megtűzdeljük a fokhagymával és egy éjszakán át hűtőben pihentetjük
  2. Másnap teszünk a belsejébe 2-3 szelet bacont, a külső oldalát pedig befedjük vele és sütőzacskóban előmelegített sütőben 200 fokon megsütjük (kb 1 óra alatt elkészül)

2 megjegyzés:

  1. Tisztelt Szerkesztő!

    A színvonalas bejegyzései felkeltették az érdeklődésünket. Megköszönném ha kapcsolatfelvétel céljából elküldené az e-mail elérhetőségét a kzsolt@innofield.hu címre.

    Az együttműködését előre is köszönöm.

    Üdvözlettel:

    Kovács Zsolt, Projektvezető

    iNNOField Kft

    VálaszTörlés
  2. Szia! Nézz be hozzám egy díjért, ha van kedved! ;-)
    http://www.gyzsuzska.blogspot.hu/2014/07/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés