Hozzávalók
1/4 csésze sózatlan vaj
1,5 ek apróra vágott petrezselyem
1 nagy gerezd fokhagyma, reszelve
2 teáskanál reszelt vöröshagyma
1/2 teáskanál mustár
1,5 evőkanál füstölt sonka, ledarálva
1 ek liszt
2 ek citromlé
só ízlés szerint
bors szintén izlés szerint
2 ek olaj
4 bőr nélküli hekk filé
Elkészítés:
- Az első 10 hozzávalót egy tálban összekeverjük és félre tesszük
- Az olajat egy serpenyőben felhevítjük és a sózott-borsozott halszeleteket egyik oldalát 4 percig sütjük. Megfordítjuk és további egy percig pirítjuk.
- Sütőálló tálba tesszük a halszeleteket (legegyszerűbb, ha olyan serpenyőben kezdjük a sütését is, amit aztán sütőbe is lehet tenni), tetejükre halmozzuk a félretett keveréket. 200 fokos sütőbe toljuk 2 percre. Azon forrón tállaljuk
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése