2015. április 9., csütörtök

SAD! 32. fordulójának kiírása

Lilla, a Kisbogár blog írója által abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy én rendezhetem meg a SAD! 32. fordulóját. Köszönöm szépen Lilla a lehetőséget.

A Sad egy online játék, amit Kiskukta indított el még 2011-ben. A játék lényege, hogy egy kiválasztott blogger felvet egy témát és a játékban részt vevő társai a kiírásnak megfelelő receptet választanak, azt elkészítik és a blogjukon az adott határidőig megjelenítik. Akinek nincsen blogja, de szeretne részt venni a  játékban, az se keseredjen el, küldje el nekem a receptet és az elkészült sütemény fotóját és megjelenítjük nagyon szívesen.

Rengeteg remekebbnél remekebb téma szerepelt már kiírásként, mondhatni nehéz dolgom volt a választással.......amit egy kicsit el is kamilláztam a húsvét miatt, elnézést kérek........most azonban itt az új téma. Nem is csigázom tovább a kedélyeket, a SAD! 32. fordulójának témája:

A kelt tészta művészete


Láttunk már sok tortát, süteményt, többféle alapanyagot, ezért én most úgy döntöttem, hogy egy adott tésztafajtát választok. Szóval lehet nevezni bármivel, amiben élesztő vagy kovász van.......a kelt tészta számomra kicsit a régi időket eleveníti fel, hiszen vele nem lehet sietni, szépen ki kell várni a folyamatot, különben nem lesz jó a végeredmény. És ki mondta, hogy ne lehetne belőle valami igazán szépet alkotni, díszíteni?

A recept megjelenítésének határideje: 2015. május 31.

A pályaműveket az alábbi címre küldjétek el nekem: tancolofakanal@gmail.com

Mindenkinek jó sütögetést kívánok!

8 megjegyzés: