Hozzávalók 8 darabhoz
30 dkg bolti, előre kinyújtott leveles tészta
almaszósz
Elkészítés:
- A tésztát kivesszük a csomagolásból, 8 egyenlő részre vágjuk. (először félbe hajtjuk a keskenyebbik oldalán, majd mindkét felet 4 egyenlő részre vágjuk)
- Az egyik lapra teszünk egy evőkanállal az almaszószból úgy, hogy a széleit ne érje el. Vizes ujjal szépen körbehúzzuk a tésztát, rátesszük a másik lapot, széleit összenyomkodjuk és forró melegszendvics-sütőben pár perc alatt megsütjük.
- Én beleforgattam őket sütés után közvetlenül cukorba is, mert az almaszósz meglehetősen savanyú. Háromszögekre vágjuk és pár perc után fogyasztjuk (vigyázzunk ne süsse meg a nyelvet.....)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése