2016. augusztus 8., hétfő

SAD! 33. forduló kiírás

Ez egy nagyon rendhagyó kiírás, ugyanis az előző fordulónak is én voltam a háziasszonya.......annak azonban már több mint egy éve......egy sajnálatos félreértés következtében a következő forduló soha nem került kiírásra.....én azonban egy évnyi várakozás utána úgy döntöttem, hogy nem hagyom, hogy ez a játék elhaljon, főleg nem nálam, így úgy döntöttem, kiírom a következő fordulót is........most azonban csak olyan bloggernek vagyok hajlandó a stafétát átadni, aki maga jelentkezik a feladatra. Gyertek lányok- fiúk, ne hagyjuk veszni ezt a játékot!

A játék pontosan úgy működik, mint  ahogy Kiskukta még 2011ben meghirdette.

Szóval az adott forduló háziasszonya választ egy témát, akinek pedig van kedve játszani egyet, az az adott témában határidőre készít egy (vagy kettő, vagy három) pályaművet, amit aztán közzétesz a saját blogján, illetve a bejegyzés linkjét elküldi a szervezőnek egy kép társaságában, hogy a végén megszülethessen az adott forduló összefoglalója.

Ezen rendhagyó forduló témája pedig nem más, mint a

 PITE

Készítsetek édeset, sósat, gyümölcsöset, húsosat, zöldségeset, hidegen vagy melegen fogyasztandót, hagyományos kereket pitetálban, van kicsiket, esetleg téglalap alakút püspökkenyér formában (igen, ilyen fajta pie is létezik) ahogy tetszik, a lehetőségek és variációk száma a témában gyakorlatilag végtelen. (Azért persze jó néven venném, ha nem intéznéd el a dolgot Mary Berry Szilvás pitéjével ;-) ezzel ugyanis mindhárom játékomra egy recepttel lehetne nevezni)

Elkészítési határidő: szeptember 15

Az elkészült bejegyzés linkjét a képpel pedig a következő címre várom:

tancolofakanal@gmail.com
(mivel jelenleg 4 játék fut párhuzamosan a blogomon, ezért kérlek az email Tárgy mezejébe írjátok bele, hogy melyik játékra külditek a linket)
Gyertek, játszunk minél többen és arra kérek egy vállalkozó kedvű bloggert/bloggerinát, jelezze felém abbéli szándékát, ha szeretné megrendezni a következő fordulót!

8 megjegyzés:

 1. Köszönöm a meghívást és nagyon örülök hogy ismét van folytatása ennek a játéknak is !

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Éva!
   Örülök, hogy benéztél ismét, remélem tudsz "nekem" készíteni valamit....
   azonban kérlek görgess egy bejegyzéssel lejjebb, a meghívás ugyanis arra a játékra szólt, ami valamilyen szinten új......legalábbis vagy ezer éve nem volt ilyen.

   Törlés
 2. Szeretjük a pitét, bármilyen formában, úgy hogy igyekszek majd hozni valamit. :)

  VálaszTörlés
 3. Szuper, hogy megpróbálod újra indítani. Pite ügyben biztosan számíthatsz rám is. :-)

  VálaszTörlés
 4. Már küldtem is a linket a posztról, amivel jelentkezem a játékra. :)

  VálaszTörlés
 5. Helló megint :-) Nem találom a blogodon az összefoglalót :( Tudnál segíteni? Köszii

  VálaszTörlés