Nem is szaporítom tovább a szót, íme a témám:
A szilva
Süssetek, főzzetek, befőzzetek bátran édeset, sósat, savanyút, ahogy tetszik........az sem baj, ha inni kell .Az elkészült művekről írjatok aztán egy blogbejegyzést a saját blogotokon (ha nincs blogod, akkor se keseredj el, csak küld el nekem és majd én megírom neked), a bejegyzés linkjét egy fotó társaságában pedig
szeptember 10ig
tancolofakanal@gmail.com
címre.(mivel jelenleg 4 játék fut párhuzamosan a blogomon, ezért kérlek az email Tárgy mezejébe írjátok bele, hogy melyik játékra külditek a linket)
Mindenkinek jó játékot és kellemes nyarat kívánok.
A Facebookon is megtalálsz
Ahogy megláttam a szilvát, a szilvás gombóc jutott az eszembe. :D Az már fenn van blogon, de majd kitalálok valamit, és jövök valamivel. :)
VálaszTörlésMost készitttem egy rendhagyó szilvás gombócot. A tésztája fele teljesörlésű liszt és fele kenyér liszt, főtt krumpli , tojás és só. A csavar a szózban van amit mellé készitettem. A félbevágott szilvákat1 ek mézzel , teás kanál fahéjjal és fél dl házi szilvapálinkával tűzre tettem és 15 perc alatt megpároltam . Nagyon finom lett.
VálaszTörlésanya
VálaszTörlés