Vele való feltétlen barátságunk a pécsi koleszos időkbe nyúlik vissza. Jajj, de sokszor kihúzott ő minket a tipikus kollégista ételhiányból........azóta is elég gyakran állítunk emléket ennek az ételnek, amit elkészíteni legalább olyan egyszerű, mint kikérni a kolesz büféjében.
Hozzávalók
süthető baquett (helyettesíthető nyugodtan egy kész óriáskiflivel, csak azt ketté kell vágni)
virsli
reszelt sajt
ketchup, mustár
Elkészítés:
- A baquattet megsütjük, majd középen hosszában felvágjuk (ne vágjuk át teljesen)
- A nyílást fálig megtöltjük reszelt sajttal, rátesszük a virsliket, amiket aztán megint reszelt sajttal szórunk meg és visszatesszük a sütőbe, amíg a sajt megolvad.
- Ketchuppal, mustárral ízesítjők és forrón fogyasztjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése