Hozzávalók
25 dkg spárga
2 krumpli
kis fej vöröshagyma
1 ek cukor
csipet só
pici vaj
néhány csepp citromlé
kb fél liter víz/húsalaplé
1 dl tejszín
Elkészítés:
- A spárgát és a krumplit összevágjuk..
- A kockára vágott hagymát pici vajon megdinszteljük, rádobjuk a a spárgát és a krumplit, illetve a cukrot, pár percet együtt pirítjuk, hogy a cukor egy kicsit megkaramellizálódjon, felöntjük vízzel/húsalaplével, ízesítjük a sóval és a citromlével és fedő alatt kb 20 perc alatt puhára főzzük a zöldségeket.
- Ha megfőtt, hozzáadjuk a tejszínt, botmixerrel pépesítjük.
- Frissen reszelt parmezánnal tálaltam
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése