Hozzávalók
személyenként 2 cékla és 1 nagy fejű gomba (portobello)
a töltelékhez
25 dkg zsírszegény túró
egy fél marék fenyőmag
himalájasó
szárított kapor
3 ek zabkorpa
2 dl zsírszegény tejföl
pici sajt
Elkészítés
- A céklákat sós vízben megfőzzük, majd meghámozzuk és kiskanállal kivájjuk a belét.
- A fenyőmagot egy serpenyőben megpirítjuk és összekeverjük a töltelék hozzávalóit.
- A tölteléket a kivájt céklákba illetve a gombafejekbe töltjük, a céklára sajtot, a gombára tejfölt tettem és bedugtam őket a sütőbe egy rövid időre (180 fokon olyan 20 percre kb)
- Köretnek zacskóban párolt, bazsalikommal ízesített zöldségeket ettünk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése