Hozzávalók
1 db nyúl
pici olaj
1 vöröshagyma
2-3 gerezd fokhagyma
1 paradicsom
só, bors
1 kókusztej konzerv
3-4 sárgarépa
1 marék borsó
25g szárított vargánya
fél teáskanál currypor
1 teáskanál kurkuma
1 teáskanál kakukkfű
Elkészítés
- A vargányát főzés előtt egy órával beáztatjuk
- A nyulat apróra daraboljuk, kb úgy, mint egy csirkét.
- Pici olajon pirítani kezdjük az apróra vágott hagymát, a paradicsomot és a lereszelt fokhagymát. Néhány perc múlva rádobjuk a húst és kevergetve fehéredésig sütjük. Fűszerezzük és felöntjük a sűrű kókusztejjel (lehet vízzel is, akkor a végén kell bele egy doboz főzőtejszín), hozzáadjuk a borsót, a lecsöpögtetett vargányát és a karikára vágott répát, fedő alatt megfőzzük. (viszonylag hamar elkészült, nem mértem, kb 3/4 óra lehetett)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése